Hand- en polsklachten

Hand- en polsklachten

Onze diensten

Het Handennetwerk

Wij zijn aangesloten bij het ‘Handennetwerk’. Dit is een netwerk van fysiotherapeuten dat gespecialiseerd is in het behandelen van de handen. Het is opgericht door het Handenteam van het Revalidatiecentrum “Revant” in Goes. Er zijn korte communicatielijnen tussen het Handenteam en de fysiotherapeuten van het Handennetwerk. Hierdoor wordt een optimale zorg verkregen voor patiënten met handletsels of handaandoeningen. 
De fysiotherapeute van de Fysiotherapiepraktijk SaFyR Yerseke-Hansweert die deel uitmaakt van het Handennetwerk is Paula van Houte.

Tips

De hand en pols zijn ingewikkelde gewrichten. Aandoeningen in de handregio, ook kleine, kunnen al snel een belemmering opleveren in het dagelijks leven. Een goede behandeling ervan is daarom belangrijk. Bij die behandeling wordt vaak de hulp van een therapeut ingeroepen die hierin gespecialiseerd is. Handtherapie richt zich op de revalidatie van mensen met een probleem aan de hand en/of arm. Omdat sommige spieren in de hand ver doorlopen in de arm, behoort ook deze tot het werkgebied.

Onze therapeut

Paula van Houte