0113-571679     administratie@safyr.nl
Menu
previous arrow
next arrow
Slider

Fysiotherapie SaFyR

Welkom op de website van Fysiotherapie SaFyR Yerseke-Hansweert

Vanaf heden zijn wij weer geopend voor fysiotherapie!

Heeft u klachten van het bewegingsapparaat, dan is het weer mogelijk om een afspraak bij ons te maken. Dit kan met en zonder verwijzing van een arts. Wij hopen u graag weer snel te zien! 

U bent welkom op de praktijk:

 • Wanneer u of uw huisgenoten geen klachten hebben van verkoudheid, benauwdheid, hoesten en/of koorts hebben.
 • Ook bij milde klachten vragen wij u niet naar de praktijk te komen.
 • Wanneer u de afgelopen 24 uur geen van bovenstaande klachten heeft gehad.
 • Wanneer bij u of uw huisgenoten de afgelopen 14 dagen geen corona is vastgesteld.

In onze praktijken zullen er ook voorzorgsmaatregelen worden genomen de besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Daardoor zullen onze praktijken er de komende tijd nog anders uitzien dan hoe u van ons gewend bent. Maar wij gaan ons best doen om u weer zo goed mogelijk te helpen.

Op dit moment is de oefenzaal voor fitness gebruik nog gesloten. Zodra wij deze mogen heropenen krijgt u uiteraard bericht van ons. Hieronder ziet u ons corona reglement, zodat u weet welke regels wij op dit moment hanteren om een bezoek aan onze praktijken zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben en zorg goed voor elkaar en de andere!

Corona reglement bezoekers

 • Bij binnenkomst dient elke bezoeker zijn handen te desinfecteren.
 • Wij vragen u zoveel mogelijk stipt op tijd te komen en niet te lang van tevoren aanwezig te zijn en na de behandeling het pand direct te verlaten.
 • Indien u voor fysiotherapeutische behandeling komt vragen wij u een handdoek en een groot (bad)laken mee te nemen. 
 • Kom alleen, indien u wordt gehaald en/of gebracht dient deze persoon buiten te wachten. Voor kinderen onder t/m 12 jaar mag er 1 ouder/begeleider mee.
 • Voor de patiënten en bezoekers is het toilet in principe gesloten, tenzij er sprake is van hoge nood.
 • Kleedkamers zijn gesloten.
 • Watertap mag alleen door personeel worden bediend, neem zelf uw flesje water mee.
 • Bezoekers van oefengroepen komen in Yerseke via de hoofdingang naar binnen en dienen via de oefenzaal het gebouw verlaten.
 • Bezoekers van oefengroepen komen in Hansweert via de ingang van de parkeerplaats naar binnen en dienen via de uitgang aan de kant van Kibeo het gebouw te verlaten.
 • Voor het eerste bezoek fysiotherapie proberen we zoveel mogelijk vooraf te doen door online intakes te versturen, gelieve deze in te vullen.
 • De service van een half uur voor of na de behandeling te oefenen in de oefenzaal komt voorlopig te vervallen.
 • Voor de fysiotherapie bezoeken in Hansweert wordt alleen de ingang grenzend aan de parkeerplaats gebruikt.
 • Bent u ziek (koorts, keelpijn, verkouden, hoesten, loopneus), blijf thuis!
 • Heeft u een ziek familielid, blijf thuis!

Wij hopen op uw medewerking en begrip

Team Fysiotherapie SaFyR  Yerseke-Hansweert.Groot aantal specialisaties aanwezig

Welkom op de website van de Fysiotherapie SaFyR, onze praktijken zijn gevestigd in Yerseke en Hansweert. Wij hebben een breed scala aan specialisaties in huis zoals ,  manueeltherapie, kinderfysiotherapie, oedeemtherapie & oncologie, psychosomatisch fysiotherapie (i.o) Daarnaast een diversiteit aan andere specialistische behandelingen zoals, Parkinson, Claudicatio Intermittens, Crafta, COPD, CVA, MS, Dry Needling, kinesiotaping en handtherapie.

Intensieve begeleiding
Heeft u last van pijn, stijve spieren en/of gewrichten, minder uithoudingsvermogen, algemene vermoeidheid of een andere klacht? Wij bieden u een breed scala aan behandelingen voor diverse klachten, van rugklachten tot oncologie.

Ervaren en breed georiënteerde therapeuten staan in onze praktijken voor u klaar. De behandeling vindt plaats in een rustige en aangename omgeving. Wij nemen uitgebreid de tijd voor uw klachten, behoeften en wensen.

U kunt snel bij ons terecht
Wij streven ernaar om binnen 1-2 werkdagen een afspraak met u te maken na aanmelding. 

FYSIOTHERAPIE

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Met zijn kennis en kunde helpt de fysiotherapeut u bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan  het bewegingsapparaat. U krijgt altijd zorg op maat. Passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken.

MANUELE THERAPIE

Manuele therapie als specialisatie van fysiotherapie is een behandeling die tot doel heeft de gewrichten beter te laten functioneren en de lichaamshouding en -bewegingen te verbeteren.

 FITNESS

Onder het motto ‘Bewegen is goed, gezond en gezellig’ is de Medische Fitness SaFyR opgezet met de bedoeling om iedereen die gezond wil sporten op een professionele manier te kunnen begeleiden bij het trainen van conditie en fysieke belastbaarheid.

KINDERFYSIOTHERAPIE

De kinderfysiotherapeut behandelt kinderen tot 18 jaar met een achterstand in hun bewegingsontwikkeling of met problemen van bewegingsvaardigheden.met allerlei klachten die betrekking hebben op motoriek zowel grove als fijne motoriek. Denk hierbij aan b.v. voorkeurshouding bij zuigelingen, achterstand in motoriek, onhandige motoriek, schrijfproblemen, orthopedische klachten enz.

CORE STABILITY, DE RUGSCHOOL

De corestability (‘de Rugschool’) bestaat uit begeleide rugtraining voor een periode van 3 maanden 1x per week. Doelen zijn o.a. Inzicht krijgen in de bouw en functie van de rug, oorzaken en het voorkomen van rugklachten. Het verhogen van de belastbaarheid van de rug middels core stability training en u wordt uw eigen therapeut u leert zelf verantwoordelijkheid te nemen voor uw klachten,

MEDISCHE FITNESS

Onder het motto ‘Bewegen is goed, gezond en gezellig’ is de Medische Fitness SaFyR opgezet met de bedoeling om iedereen die gezond wil sporten op een professionele manier te kunnen begeleiden bij het trainen van conditie en fysieke belastbaarheid

ONZE GALERIJ

ONZE SPECIALISTEN

Hoe kunnen wij u helpen ?

We hebben een groot aanbod om uw klachten te behandelen
afspraak