0113-571679     administratie@safyr.nl
Menu
previous arrow
next arrow
Slider

Fysiotherapie SaFyR

Groot aantal specialisaties aanwezig
Welkom op de website van de Fysiotherapie SaFyR, onze praktijken zijn gevestigd in Yerseke en Hansweert. Wij hebben een breed scala aan specialisaties in huis zoals ,  manueeltherapie, kinderfysiotherapie, oedeemtherapie & oncologie, psychosomatisch fysiotherapie (i.o) Daarnaast een diversiteit aan andere specialistische behandelingen zoals, Parkinson, Claudicatio Intermittens, Crafta, COPD, CVA, MS, Dry Needling, kinesiotaping en handtherapie.

Intensieve begeleiding
Heeft u last van pijn, stijve spieren en/of gewrichten, minder uithoudingsvermogen, algemene vermoeidheid of een andere klacht? Wij bieden u een breed scala aan behandelingen voor diverse klachten, van rugklachten tot oncologie.

Ervaren en breed georiënteerde therapeuten staan in onze praktijken voor u klaar. De behandeling vindt plaats in een rustige en aangename omgeving. Wij nemen uitgebreid de tijd voor uw klachten, behoeften en wensen.

U kunt snel bij ons terecht
Wij streven ernaar om binnen 1-2 werkdagen een afspraak met u te maken na aanmelding.

FYSIOTHERAPIE

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Met zijn kennis en kunde helpt de fysiotherapeut u bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan  het bewegingsapparaat. U krijgt altijd zorg op maat. Passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken.

MANUELE THERAPIE

Manuele therapie als specialisatie van fysiotherapie is een behandeling die tot doel heeft de gewrichten beter te laten functioneren en de lichaamshouding en -bewegingen te verbeteren.

 FITNESS

Onder het motto ‘Bewegen is goed, gezond en gezellig’ is de Medische Fitness SaFyR opgezet met de bedoeling om iedereen die gezond wil sporten op een professionele manier te kunnen begeleiden bij het trainen van conditie en fysieke belastbaarheid.

KINDERFYSIOTHERAPIE

De kinderfysiotherapeut behandelt kinderen tot 18 jaar met een achterstand in hun bewegingsontwikkeling of met problemen van bewegingsvaardigheden.met allerlei klachten die betrekking hebben op motoriek zowel grove als fijne motoriek. Denk hierbij aan b.v. voorkeurshouding bij zuigelingen, achterstand in motoriek, onhandige motoriek, schrijfproblemen, orthopedische klachten enz.

CORE STABILITY, DE RUGSCHOOL

De corestability (‘de Rugschool’) bestaat uit begeleide rugtraining voor een periode van 3 maanden 1x per week. Doelen zijn o.a. Inzicht krijgen in de bouw en functie van de rug, oorzaken en het voorkomen van rugklachten. Het verhogen van de belastbaarheid van de rug middels core stability training en u wordt uw eigen therapeut u leert zelf verantwoordelijkheid te nemen voor uw klachten,

MEDISCHE FITNESS

Onder het motto ‘Bewegen is goed, gezond en gezellig’ is de Medische Fitness SaFyR opgezet met de bedoeling om iedereen die gezond wil sporten op een professionele manier te kunnen begeleiden bij het trainen van conditie en fysieke belastbaarheid

ONZE GALERIJ

ONZE SPECIALISTEN

Hoe kunnen wij u helpen ?

We hebben een groot aanbod om uw klachten te behandelen
afspraak