Wat doet een leefstijl coach?

Heb je moeite om een gezonde leefstijl vast te houden? Al meerdere pogingen gedaan zonder (blijvend) resultaat? In onze drukke maatschappij is het soms lastig om dit te managen. Wij kunnen jou hierbij helpen! Of deze doelstelling nu een gezond gewicht, voldoende energie, meer bewegen of beter slapen is, samen gaan we er voor zorgen dat je je doelstelling behaalt en ook daadwerkelijk volhoudt. Dit doen we door te kijken naar de verschillende leefstijlfactoren en hoe deze zich verhouden ten opzichte van jouw doel. Door regelmatige coaching sessies en contact heb jij een stok achter de deur en gaan we ervoor zorgen dat je je doelen behaald en dit keer ook daadwerkelijk volhoudt.

 

Een traject ziet er als volgt uit:

  • Er wordt gestart met een coaching sessie waarbij alle leefstijlfactoren in kaart worden gebracht en er gewogen en gemeten wordt, ook wel ‘de 0-meting. Ook wordt rekening gehouden met jouw wensen en doelen, jij bent tenslotte de expert als het gaat om wat wel en niet werkt voor jou.
  • In de coaching sessies (2-wekelijks of maandelijks) die hierop volgen wordt steeds voortgeborduurd op de vorige afspraken en wordt geëvalueerd op de gestelde doelen.
  • Elke coaching sessie worden nieuwe doelen gesteld waardoor je steeds weer opnieuw uitgedaagd wordt.

 

Wat maakt dat onze aanpak werkt?

  • Wij streven naar realistisch resultaat
  • Wij hanteren geen crash-diëten of voedingshypes en gaan hiermee voor duurzaam resultaat
  • Je eet wat je lekker en belangrijk vindt, zonder verplicht dagmenu of verplichte producten. Eigenlijk een 2.0 versie van jouw huidige manier van eten.
  • Je leert verantwoord en zonder schuldgevoel te eten

Kortom, wij geven jouw huidige dieet een update waarbij we kijken naar jouw wensen en behoeften met no-nonsense advies.