Schouder klachten

Schouderklachten

Onze diensten

Een complex gewricht

Schouderklachten komen vaak voor, zijn pijnlijk, beperkend en vaak hardnekkig. De schouder is één van de meest complexe gewrichten van ons lichaam. De schouder staat niet op zichzelf, maar moet altijd in een groter geheel bekeken worden. Daarom kan het zijn dat de fysiotherapeut ook naar uw nek, bovenrug, onderrug en been kijkt. Niet iedere fysiotherapeut heeft evenveel expertise op dit gebied. Als u schouderklachten heeft, ga dan naar een schouderspecialist die is aangesloten bij het SNZ.

Jenny Aarts maakt deel uit van het Schouder Netwerk Zeeland. Dit netwerk bestaat uit een select aantal fysiotherapeuten met als doel het fysiotherapeutisch handelen bij schouder patiënten te optimaliseren.

Zij doen dit door:

  • Specifieke scholing/cursus rondom de schouder te verzorgen voor netwerkleden.
  • Jaarlijks 5 bijeenkomsten voor netwerkleden om het kennis- en vaardigheidsniveau te verbeteren.
  • Samenwerking en afstemming zoeken met andere hulpverleners in Zeeland die zich ook specifiek met de schouder bezig houden.

Een speciaal netwerk

Jenny Aarts maakt deel uit van het SchouderNetwerkZeeland. Dit netwerk bestaat uit een select aantal fysiotherapeuten met als doel het fysiotherapeutisch handelen bij schouder patiënten te optimaliseren.

 

Zij doen dit door:

  • specifieke scholing/cursus rondom de schouder te verzorgen voor netwerkleden
  • jaarlijks 5 bijeenkomsten voor netwerkleden om het kennis- en vaardigheidsniveau te verbeteren
  • samenwerking en afstemming zoeken met andere hulpverleners in Zeeland die zich ook specifiek met de schouder bezig houden

Onze therapeut

Jenny Aarts - de Groene