Reserveren fitness Yerseke

Voor de fitness in Yerseke dient vanwege de maatregelen van RIVM i.v.m. corona vooraf gereserveerd te worden. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u voldoende afstand tot uw medesporters kunt houden. U kunt dit doen door op de blauwe knop “Reserveren” te klikken.      Om iedereen een kans te geven, geldt er momenteel een maximum van 3 reserveringen per keer. Indien u een onbeperkt abonnement heeft vragen wij u maximaal 2x per week te komen, zodat er voldoende mogelijkheid is voor iedereen om te
sporten. Houdt rekening met de aanvullende regels onderaan deze pagina.

Aanvullende regels

Deze regels zijn een voorwaarde om onze activiteiten op deze aangepaste manier weer te kunnen aanbieden.

 1. Houd 1,5 meter afstand.
 2. Schud geen handen.
 3. Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
 4. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°).
 5. Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 6. Maak vooraf een reservering wanneer je komt. Dit geldt voor de fitness in Yerseke. Zo kunnen wij de aantallen reguleren en hierdoor kunnen wij ook op- en afschalen met de capaciteit indien nodig.
 7. Kom niet eerder dan het gereserveerde tijdstip op de accommodatie.
 8. Houd je aan het gereserveerde tijdvak, blijf niet in de oefenzaal aanwezig tot de volgende sporters arriveren.
 9. Bij het binnenkomen van de zaal pak je een eigen sprayflacon voor het reinigen van de apparatuur na gebruik. Na het sporten reinig je de flacon, zodat de volgende persoon deze weer kan gebruiken.
 10. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
 11. Ga voorafgaand aan de afspraak/het bezoek thuis naar het toilet. Het toilet op onze praktijk is geopend, deze dient na gebruik te worden gereinigd zoals aangegeven op het toilet.
 12. Was voorafgaand aan het bezoek je handen met zeep, minimaal 20 seconden. Bij binnenkomst dient u de handen te desinfecteren.
 13. Je neemt ook een schone handdoek mee zoals gewoonlijk.
 14. Bij het verlaten van de zaal dien je de deur te gebruiken achterin de zaal, dus niet de deur waardoor je naar binnen bent gekomen, dit om contact met de volgende groep of personen in de wachtkamer te vermijden.