Nieuws

Nieuws

Blijf op de hoogte!

Maart 2021 - Fitness nieuwsbrief

Opstarten van de fitness

We hebben bijna groen licht gekregen om jullie weer te mogen ontvangen om te sporten bij ons!
We hebben velen van jullie gemist de afgelopen periode. Wij mogen onze fitnessactiviteiten, waarschijnlijk, weer hervatten op 19 mei, echter is dit nog wel volgens bepaalde richtlijnen en met een aantal aanpassingen. Op maandag 17 mei neemt de overheid hier een definitief besluit over.

Dit houdt in dat we onder de volgende voorwaarden weer wat voor u kunnen betekenen: 

Individuele fitness in Yerseke:

–       Net als vorige periode dient er vooraf gereserveerd te worden. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u voldoende afstand tot uw medesporters kunt houden en er niet teveel sporters in de zaal aanwezig zijn.

–       De mogelijkheid om te reserveren gaat zaterdag 15 mei weer online, vanaf dan kunt u een reservering maken. Als de overheid toch besluit dat binnensporten nog niet is toegestaan, vervallen de reserveringen.

–       U kunt uw reservering maken via onze website: www.safyr.nl

–       Hiervoor dient u de volgende stappen te volgen:

  • Ga naar www.safyr.nl
  • Kies de praktijk in Yerseke
  • Kies Reserveren fitness Yerseke
  • U komt dan in het scherm waar u de blauwe knop “reserveren” ziet staan, door hierop te klikken kunt u uw reservering maken. De eerste keer dient u een account aan te maken.
  • Om iedereen een kans te geven op te komen sporten, geldt er momenteel een maximum van 2 reserveringen per week als u een onbeperkt abonnement heeft.
  • Lukt het niet om te reserveren via de website of heeft u geen computer, dan is het altijd mogelijk om telefonisch te reserveren of aan de balie.

 

Groepslessen in Hansweert en Yerseke

De groepslessen gaan ook weer van start met een beperkt aantal deelnemers. Traint u in Hansweert en/of Yerseke in één van onze fitness/oefengroepen, dan zal de fysiotherapeut die u begeleidt contact met u opnemen over het opstarten van deze groepen.

Tijdens de afgelopen maanden hebben wij uw abonnement niet geïncasseerd. Vanaf 1 juni hervatten wij de incasso’s. Indien u (nog) niet wilt komen sporten, dit graag schriftelijk aan ons laten weten voor 27 mei.

In onze praktijken zijn er ook voorzorgsmaatregelen worden genomen om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Daardoor zullen de praktijken er de komende tijd nog anders uitzien dan hoe u gewend was. Maar wij gaan ons best doen om u weer zo goed mogelijk te helpen. 

Wilt u onderstaande regels doorlezen voor u komt sporten? Zo is het voor iedereen duidelijk wat de regels zijn en kan iedereen veilig komen sporten. Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande. U kunt het ons altijd vragen!!

 

Blijf gezond en graag tot ziens!!! 

Team SaFyR Yerseke-Hansweert

 

Aanvullende regels

Deze regels zijn een voorwaarde om onze activiteiten op deze aangepaste manier weer te kunnen aanbieden.

1.    Houd 1,5 meter afstand.

2.    Maak vooraf een reservering wanneer je komt. Dit geldt voor de individuele fitness in Yerseke. Zo kunnen wij de aantallen reguleren.

3.    Kom niet te vroeg naar de oefenzaal. Houdt u aan de tijden die voor u gereserveerd zijn i.v.m. de groepen.

4.    Bij binnenkomst vragen wij u uw mondkapje op te zetten. Deze mag tijdens het sporten af.

5.    Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°). Ook bij lichte of milde klachten blijft u a.u.b. thuis voor uw en onze gezondheid!

6.    Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.

7.    Schud geen handen, hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

8.    Bij het binnenkomen van de zaal pak je een eigen sprayflacon voor het reinigen van de apparatuur na gebruik. Na het sporten reinig je de flacon, zodat de volgende persoon deze weer kan gebruiken.

9.    Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.

10.  Ga voorafgaand aan de afspraak/het bezoek thuis naar het toilet. Het toilet op onze praktijk is geopend, deze dient na gebruik te worden gereinigd zoals aangegeven op het toilet.

11.  Er is geen omkleedgelegenheid of douchen mogelijk, dus kom in je sportkleding.

12.  Was voorafgaand aan het bezoek je handen met zeep, minimaal 20 seconden. Bij binnenkomst dient u de handen te desinfecteren.

13.  Bent u klaar met sporten, dan niet gezellig blijven hangen.

14.  Tijdens het trainen neemt u een handdoek mee die u op de apparaten legt als u aan het sporten bent.

15.  Graag de oefenzaal in Yerseke verlaten door gebruik te maken van de deur achterin de zaal. Dit om contact met de volgende groep of personen in de wachtkamer te vermijden.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.