Leefstijlcoach

Leefstijlcoaching

Onze diensten

Mijn naam is Danielle van der Sluis en mijn missie als Lifestyle coach & Personal trainer is mensen inspireren en ondersteunen bij hun eigen gezonde transformatie! 

Positief en FIT in het leven staan, betere zelfcontrole over je eigen body & mind en het vinden van jouw balans in het leven is belangrijk. 

 

Tegenwoordig ervaren we steeds meer druk om op allerlei gebieden te moeten presteren. Helaas draagt dit in veel gevallen bij, aan een manier van leven waarbij je minder goed voor jezelf zorgt. Hierdoor creëer je al snel een Body & Mindset waar je niet vrolijk van wordt. Daarbij kost het vaak veel moeite en energie om de ontstane patronen te doorbreken, jezelf te herpakken en aan de slag te gaan met het opzetten en volgen van jouw eigen gezonde leefstijl…  

Mijn passie is tevens mijn uitdaging, mensen actief bewust maken van hun huidige Lifestyle, gedrag, voedingspatroon & bewegingsactiviteit. 
Door middel van intensief samenwerken, motiveer ik jou om samen met mij als jouw Coach en/of Personal trainer alles op alles te zetten om naar het door jou gestelde doel toe te werken en te behouden.

Lifestyle coaching en Personal training biedt jou:

  • Coaching & support omtrent voeding, beweging, ontspanning, mind-set;
  • Aanpakken en loslaten van vaste gewoontes, stap voor stap;
  • Bewustwording van je belemmeringen & effectief inzetten van je kwaliteiten;
  • Persoonlijk op maat gemaakt plan voor duurzaam resultaat.